Om oss

"Jordnært interiør med stort fokus på økologi og rettferdig handel." 
Kan en nettbutikk være jordnær? Produktene i en nettbutikk kan man jo ikke ta og føle på?
Vi ønsker likevel å være jordnære. Vi ønsker å formidle det kreative, spennende og oppdagende ved barndom og natur. Vi ønsker at du nesten skal kunne kjenne lukten av fuktig jord, mosen i skogen og høre vinden suse i trærne. 

Fellesnevneren for alle produktene vi selger i butikken vår, er at alt er rettferdig produsert. De som har laget det vi selger har fått rett lønn for arbeidet sitt. Vi velger nøye ut de produsentene som kan dokumentere at arbeidene har ordnede forhold på jobben sin. Vi ønsker med dette å sette søkelyset mot at det går an å kjøpe flotte produkter og samtidig vite at det vi kjøper og selger ikke går på bekostning av andres rettiheter. 

 På en gård i Indre Østfold bor vi i et lite hus fra 1810. Historien sier at det engang var butikk her, siden huset ligger ved den gamle veien som knytter kirkene i bygda sammen. På denne gården finner du også Pil & Bue-butikken. Vi fører tradisjonen videre. Vi som bor her er An-Magritt og Asbjørn, fire barn og en hund. Tidligere var det melk- og eggproduksjon her men nå er det ikke lenger storstillt matproduksjon her men en kjøkkenhage forsyner oss med grønnsaker og bær. Vi har stor boltreplass og masse plen, og skogen er vår nærmeste nabo.

An-Magritt har drevet med interørblogging og interiørstyling siden 2010, og i 2013 startet hun med smykkeproduksjon. Spiren til Pil & Bue ble startet våren 2014 hvor vi ønsket å tilby An-Magritts lesere og kunder varene vi brenner for. I tillegg har vi lenge hatt en drøm om å skape en arbeidsplass hjemme på gården. 

Vi er opptatt av å kjenne historien til produktene vi forhandler, og ønsker at alle våre leverandører støtter rettferdig handel og bærekraftig utvikling. 

Takk for at dere tar dere tid til å bli kjent med oss!

-An-Magritt og Asbjørn